Materiaal uitleg

Papier

Alle prints zijn afgedruk top 220 m/g gecoat hoogwaardige fotopapier. Door de coating word de ink goed opgenomen wat zorgt voor diepe heldere kleuren. De toplaag is licht glossy wat een lichte UV-werking heeft waardoor verkleuringen langer uitblijven. Voor alle prints is ontinkbare watergedragen duurzame inkt gebruikt.
Artivist’s Unlimited Designs druk je af op de ondergrond die jij wil! Op deze pagina leggen we je kort de producteigenschappen uit en voor welke toepassingen deze geschikt zijn. De limiteds en origionals van onze selectie zijn maar op 1 formaat / ondergrond verkrijgbaar i.v.m. de beperkte oplage. LET OP : deze ‘ specials’ worden speciaal voor jou op maat gemaakt. Wij hebben een directe lijn met de producent die het vaak binnen 2 dagen al voor je maakt én verzend. Echter kan de verzendtijd maximaal oplopen tot 10 werkdagen. In praktijk zal je jouw custom-made design vaak na 5 dagen thuis verwachten.

Akoestische panelen

Onze Akoestische wandpanelen zijn perfect om productiviteit in stijl te maximaliseren. Ze zijn speciaal ontworpen om lawaai te verminderen. Hang ze aan de muur in vergaderruimtes of ruimtes met veel lawaai en luister naar het resultaat. Wil je tegelijkertijd je merk promoten? Personaliseer het akoestische wandpaneel met je eigen ontwerp. De panelen zijn gemaakt van 90% gerecycled katoen. Ze worden ook geleverd met frame. Alle ontwerpen zijn uitgerust met 30 mm geluidsdemping. Op verzoek, kan dit naar 42 mm gebracht worden. Neem hiervoor contact op met Artivist. De panelen zijn dus duurzaam én functioneel.

Print op Plexiglas

Doordat het ontwerp op de achterkant van het plexiglas gedrukt wordt, krijgt je ontwerp een ongekende diepte. Je ontwerp op plexiglas blijft kleurecht, watervast en is zonlichtbestendig! Wordt standaard geleverd met 4 zijgrip RVS afstandhouders. Deze zijn eenvoudig te monteren door vast te schroeven in de muur, het plexiglas er tegenaan te plaatsen en vervolgens de RVS dopjes erop te draaien. Een print op plexiglas geeft het ontwerp een zeer luxe uitstraling. Het ontwerp word gedrukt op een 5mm dikke plaat.

Print op canvas

Een ontwerp op canvas is aan te raden bij met name de ontwerpen die met traditionele verf zijn gemaakt. Normaliter heeft een print heeft altijd minder diepte dan een origineel maar doordat alle Artivist ontwerpen gescant zijn op hooge kwaliteit lijkt het op afstand bijna op een écht werk. Eventueel erg mooi te combineren met een baklijst voor een luxere uitstraling. Print op canvas worden gedrukt op hoge kwaliteit doek en gespannen op een houten frame van 2 cm (op verzoek 4cm. Neem hiervoor contact op met Artivist). Aan de achterzijde van het ontwerp vind je een eenvoudige ophangconstructie.

Print op aluminium

Prints op aluminium geven het ontwerp een luxe uitstraling. Er ontstaat een indrukwekkende diepte en zijn met name perfect bij foto’s met veel zwart/wit kleuren. De twee aluminium platen aan de buitenkant en een dibond kern geven een unieke professionele look, waardoor de kwaliteit landurig gegarandeerd blijft. Deze prints zijn ook geschikt voor buitengebruik. Eventueel op aanvraag kan ontwerp gedrukt worden op geborsteld aluminium (dit is zilver/grijs van kleur). Neem hiervoor contact op met Artivist.nl

Vragen, opmerkingen of advies? Neem contact met ons op.