Partners

Artivist werkt samen met verschillende partners, die allen onze doelstelling voor een eerlijke en duurzame wereld delen. Creating Impact Together!

Wil jij samen met ARTIVIST werken? Bijvoorbeeld door een kunst-fundraiser op te zetten
Ben je artiest en wil je jouw creatieve talent inzetten en aan de slag gaan met SDG’s?

Neem contact met ons op via het contactformulier!

Hardik Media

Hardik Media is verantwoordelijk voor het animatiewerk van de AR kunstwerken.

Hardy's Media Logo #1

What is happening Here

WIHH is een fysiek en digitale gallery in Amsterdam waar werken van Artivist zichtbaar zijn. Daarnaast leveren zij SDG kunst aan van getalenteerde artiesten overal ter wereld.

WIHH

Live Build

Live Build is een uitvoerende stichting. Wat inhoudt dat zij zelf op locatie zijn om projecten te financieren en te faciliteren. Live Build linkt een aantal bekende artiesten aan Artivist

Live Build

SDG House

Een aantal SDG-houses , waaronder KIT Amsterdam en Landgoed Zonheuvel dragen Artivist’s een warm hart toe en leveren middelen aan ter promotie van Artivist.

SDG House

Hello Print

Hello Print (ook wel Drukzo.nl) heeft een wereld- dekkend netwerk aan drukkers over de hele wereld. Ook zij hebben SDG’s hoog in het vaandel staan. Zij zijn verantwoordelijk voor een groot deel van ARTIVIST’s duurzame prints.

helloprint

Co-founder : EARTH CONCEPTS

Earth Concepts is co-founder van Artivist. Met de verkoop van water, thee en koffie steunen zij waterprojecten wereldwijd. Earth Concepts heeft meer dan 1,6 miljoen gedoneerd aan waterprojecten. Hun motto ‘You never drink alone’

Earth water

Stichting Simavi

Stichting Simavi werkt in 10 landen samen met 40 organisaties voor meer duurzame basisvoorzieningen voor water, sanitatie & hygiëne. Met name door grote publiekscampagnes en ontwikkelingsprojecten.

Simavi