De eerste SDG AWARDS door ARTIVIST

27 september vond de jaarlijkse door SDGNEDERLAND georganiseerde SDG ACTION DAY plaats. In het hele land werden er van 23 t/m 26 september acties georganiseerd om concrete stappen te zetten gericht op verschillende SDG doelen.  Ditmaal ging de 1e prijs naar een penitentiaire inrichting in Veenhuizen. Zo hebben ze o.a. SDG 12. Duurzame consumptie en productie hoog in het vaandel staan. Refurbished bureaus gemaakt van restmateriaal of oude dienstjassen die verwerkt worden als grondstof voor nieuwe producten.  Niets gaat verloren en alles wordt hergebruikt bij deze penitentiaire inrichting.

Dit mooie initiatief werd bekroond met de eerste SDG-award! Wij kregen de eer kreeg deze te maken. Een artistieke vertaling van de 17 doelen. Wat ons betreft meer dan geslaagd! En wat zou een ARTIVIST werk zijn als het niet tot leven zou komen op je telefoon? Find out, en scan het zelf met de gratis Artivive app.

Wil je eigenaar worden van de SDG Award? Het kunstwerk is niet te koop in onze webshop. Je zult dus echt zelf aan de slag moeten voor de SDG-action day in september 2023. Niets missen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.