Stijlen bedrijfspand

Je bedrijfspand inrichten met kunst is altijd een goed idee. Een inspirerende werkomgeving verhoogt de sfeer, concentratie en productiviteit van je werknemers. Wat nou als kunst ook nog aansluiting vindt bij de identiteit van jullie bedrijf en SDG doelen waar jullie voor staan? ARTIVIST-kunst combineert traditionele kunst met de werelddoelen (SDG-doelen). Wij helpen bedrijven hun visie en SDG’s te vertegenwoordigen aan de muur met mooie maatschappelijke kunst!

Liever (ook) een eigen kunstwerk maken samen met je collega’s. Dat kan! Kijk op onze pagina ‘Workshops & Teambuilding”

Hoe werkt het?

  1. Artivist komt persoonlijk bij jou op locatie voor een kennismaking. We brengen in kaart welke SDG’s je graag wil vertegenwoordigen en welke ruimte ingericht moeten worden.
  2. Je ontvangt een persoonlijk stijlplan incl. kostenraming waarin de kunstwerken met een 
    ‘mock-up’ zijn weergeven. Zo krijg je een goed beeld hoe de ruimte eruit komt te zien.
  3. Wij monteren de kunst op de afgesproken plekken. Je hebt nu een inspirerende werkplek gecreëerd met SDG-kunst die aansluit bij jullie visie.
  4. Wij zorgen voor de Augmented Reality plug-in. Hiermee kan ten alle tijden het kunstwerk tot leven komen en/of het verhaal achter de kunst verteld worden op je telefoon.

Alle SDG’s beschikbaar

Nog (lang) niet van alle SDG-doelen is er momenteel direct kunst beschikbaar. Op aanvraag kunnen wij nieuwe kunst laten creëren op basis van jullie SDG’s. Dit heeft wel invloed op de doorlooptijd waarop wij het pand kunnen inrichten. Houdt rekening dat we geen fysieke voorbeelden kunnen geven van het eindresultaat in het stijlplan. We leveren wel een impressie op basis van het portfolio van de door ons geselecteerde artiesten.

ARTIVIST KUNSTWERKEN

Artivist combineert kunst met de SDG doelen én met de digitale wereld. Samen met jouw bedrijf wordt de kunst, oftewel het beeld gecreëerd. Waar het voor veel traditionele kunstvormen nu stopt, begint Artivist. De iconen/lijnen die door de kunstenaar ontworpen zijn, triggeren een signaal op je telefoon. Dit gebeurt door middel van augmented reality. De abstractie van het kunstwerk maakt plaats voor het feitelijke verhaal van jouw bedrijf in de digitale wereld. Hiervoor gebruiken wij (3d) animatie en audio.