Coral Life

 125,00

25 op voorraad

Verhaal door artiest : Sophia Bernson

“verhaal beschikbaar tijdens animatie via Artivive” (AR)

Hey daar! Ik ben de maker van deze illustratie. Ik neem je graag mee naar de onderwaterwereld, waar facinerende dieren leven. Zij, die de donkeren zee met hun kleuren verven. Samen creëren ze een gezonde zee. De duiker die in de illustratie zwemt, wil iets terug geven zoals liefde, zorg en wat meer aandacht. Deze illustratie is niet alleen kleurrijk en vermakelijk het draagt ook een belangrijke boodschap met zich mee: “Een gezonde oceaan, is een gezonde aarde”.

Materiaal

AFMETINGEN A2 FORMAAT / 42*60CM (EXCL. LIJST)

Hahnemühle bamboo papier is ‘s werelds eerste digitale fine art inkjetpapier gemaakt van bamboevezels. Bamboe staat voor natuurlijkheid en hulpbronnen besparende papierproductie. Bijzonder geschikt voor warme kleuren en monochrome prints. Hahnemühle Bamboo is gemaakt van 90% bamboevezels en 10% katoen en combineert fotografie met milieuvriendelijkheid. Dit natuurlijke, warmgekleurde, gladde oppervlak en optisch bleekmiddelvrij, echt kunstpapier biedt maximale verouderingsbestendigheid. Het garandeert een extreem groot kleurengamma en een hoge kleurdichtheid.

Artiest

Sophia Bernson is 26 en een Nederlandse multidisciplinaire maker. Ze zet zich actief in voor een wereld met meer liefde en respect voor het welzijn van dieren, planten, hun ecosystemen en mensen. Dit doet ze door informatie en verhalen luchtig en hoopvol te visualiseren. Dit doet ze om zo het bewustzijn, over wereldwijde uitdagingen, te vergroten. Ze wordt geïnspireerd door haar omgeving, flora en fauna, mensen en organisaties die betrokken zijn bij het onderhoud en de bescherming van natuurgebieden en bedreigde diersoorten.

Leer hier meer over Sophia Bernson en de andere artiesten.

SDG story

Deze kunst is gemaakt in het verlengde van SDG doel 14 : Leven in water. Deze SDG is om al het leven te beschermen in de oceaan. De doelen zijn gericht om vervuiling te verkleinen, verzuring te voorkomen, het regulieren van visvangst, en herstel van zee biodiversiteit. Ruim 70% van de aarde bestaat uit water. Als we onze oceanen met respect behandelen is de bron onuitputtelijk voor het voortbestaan van de mens.

Donatie

Door dit kunstwerk te kopen maak je direct verschil. 100% van de netto winst wordt namelijk gedoneerd aan the Pacific Whale Foundation. Deze organisatie houdt zich bezig met onderzoek, conversatie en educatie. Door walvissen bijvoorbeeld te chippen en monitoren kunnen we hun gedrag beter begrijpen, beschermen en daarmee beschermen. Het PWF bestaat al sinds 1980 en heeft een grote rol gespeeld in het herstel en bescherming van o.a. de walvis. Je leert meer over het PWF hier.