Clean Water

Vanaf:  21,00

 • *Ondergrond
  *Maat
  *Maat
  *Maat
  *Maat
  *Maat
  *Lijst
  *Lijst
  *Lijst
  *Lijst

Story by Artist : Bram

Bram heeft er bewust voor gekozen om een letterlijke typo art te maken. Normaliter heeft een kunstwerk een hoog abstractie-gehalte zodat mensen hier zelf invulling aan kunnen geven. Betekenis wordt toegevoegd (of niet)  en het beweegt de kijker in hoe het hem toelaat. In deze typo-art heeft Bram een, hedendaags populaire grafische stijl toegepast wat in een all-round interieur al snel past. Het net voldoende triggert om het verhaal achter de kunst te lezen en de kijker uitdaagt zich te verdiepen in de belangrijkheid van schoon (drink) water.

Artiest

Bio not available

 

SDG story

Deze kunst is gemaakt in het verlengde van SDG doel 6 : Schoon drinkwater & Sanitaire voorzieningen. Miljoenen mensen hebben nog altijd geen toegang tot schoon drinkwater of kampen met extreem slechte sanitaire mogelijkheden. Hierdoor komt de gezondheid en veiligheid van veel mensen in het geding.  Lees inspirerende en motiverende verhalen over SDG doel 6 bij ARTIVIST’s SDG Stories.

Donatie

Door dit kunstwerk te kopen maak je direct verschil. 100% van de nettowinst wordt gedoneerd aan het Udhyami project in Nepal. Samenwerkend partner Simavi coördineert dit project. Een gerenommeerde stichting die al tientallen jaren vecht voor het recht op schoon drinkwater. Hierbij worden met name vrouwen/meisjes in hun kracht gezet. Meer lezen over het Udyhami project en Simavi, klik hier. 

Materiaal

Bekijk deze pagina voor uitleg over de materiaal keuze.