Water Connects People 20/20

 9.500,00

1 op voorraad

Original 

Verhaal door Artiest Toshy

In het schilderij is de vorm van een wereldbol opgenomen waarin pijlen 2 richtingen opdraaien. Vooruitgang ontstaat door tweerichtingsverkeer. In het kunstwerk zijn ook een aantal van Toshy zijn bekende iconen opgenomen, de plussen symboliseren; meer hoop, meer vertrouwen, meer liefde. Het connecting heart met pijl naar buiten staat voor het verbinden met onbekenden, de waterdruppel met pijl staat symbool voor de verbinding die met water(projecten) gemaakt wordt. De zon staat symbool voor toekomst, het oog staat voor leven en elkaar zien, de bloem staat gelijk aan “positieve mensen”, de ster staat voor ‘een voorbeeld zijn voor anderen’, het anker met kruis in 1 vorm staat voor ‘veranker waarin je geloofd’’.

Connecting Water bestaat uit 20 verschillende losse canvassen van 40 * 50 per stuk. Totale afmeting, direct aansluitend = 200 * 200. 

Materiaal

Gliceé print op een supermatte afwerking van Hahnemüle Photorag. Dit maakt het papier een van onze meest populaire papiersoorten onder kunstenaars, illustratoren en fotografen. Het papier geeft gedempte zwarttinten met een gelijkmatige kleurweergave en uitstekende details. Het oppervlak heeft een minimale textuur met een krijtachtig, glad katoengevoel dat zorgt voor vloeiende kleurovergangen. Het heeft een delicaat oppervlak, dus we raden extra zorg aan bij het hanteren. Photorag is geschikt voor montage, maar door de katoenen textuur kunnen randen rafelen als ze niet voorzichtig worden behandeld.

LIJST NIET INBEGREPEN.

Artiest

The story of Toshy

Toshy maakt met zijn kunst de verbinding met de wereld. Met zijn kunstproject “Connect your heart, Love Now!” geeft hij wereldwijd kunstwerken aan onbekende mensen. Sinds 2015 bezitten meer dan 1000 mensen een Love Now! Kunstwerk. Speciaal voor de Artivist  ontwikkelde Toshy een groot kunstwerk (Connecting Drops) wat bestaat uit 20 kleinere kunstwerken. De kleine kunstwerken die samen een groot sterk geheel vormen staat symbool voor wat charity doet. Individuen verbinden aan een goed doel en daarmee direct en indirect een betere toekomst voor anderen realiseren. Water = leven, biedt velen een betere toekomst.

Learn more about Toshy and the other Artist here.

SDG Story

Deze kunst is gemaakt in het verlengde van SDG doel 6 : Schoon drinkwater & Sanitaire voorzieningen. Miljoenen mensen hebben nog altijd geen toegang tot schoon drinkwater of kampen met extreem slechte sanitaire mogelijkheden. Hierdoor komt de gezondheid en veiligheid van veel mensen in het geding.  Lees inspirerende en motiverende verhalen over SDG doel 6 bij ARTIVIST’s SDG Stories.

Donatie

Door dit kunstwerk te kopen maak je direct verschil. 100% van de nettowinst wordt gedoneerd aan het Udhyami project in Nepal. Samenwerkend partner Simavi coördineert dit project. Een gerenommeerde stichting die al tientallen jaren vecht voor het recht op schoon drinkwater. Hierbij worden met name vrouwen/meisjes in hun kracht gezet. Meer lezen over het Udyhami project en Simavi, klik hier.