Water Table

 2.250,00

1 op voorraad

Story by : EpoxySpirit

Deze handgemaakte massief eikenhouten tafel staat klaar voor jouw woonkamer! Tussen de eiken delen is er een turquoise rivier gecreëerd van epoxyhars. Het eikenhout is afgewerkt met een voedselveilige afwerking van rubio’s monocoat.
De afmetingen van de tafel zijn +/- 195cm x 95cm en staat op een zwart poedercoat U-onderstel

 

Op aanvraag zijn er ook andere afmetingen, modellen mogelijk (side tables , broodplanken etc.)

 

 

SDG Story

Deze kunst is gemaakt in het verlengde van SDG doel 6 : Schoon drinkwater & Sanitaire voorzieningen. Miljoenen mensen hebben nog altijd geen toegang tot schoon drinkwater of kampen met extreem slechte sanitaire mogelijkheden. Hierdoor komt de gezondheid en veiligheid van veel mensen in het geding.  Lees inspirerende en motiverende verhalen over SDG doel 6 bij ARTIVIST’s SDG Stories.

Donatie

Door dit kunstwerk te kopen maak je direct verschil. 100% van de nettowinst wordt gedoneerd aan het Udhyami project in Nepal. Samenwerkend partner Simavi coördineert dit project. Een gerenommeerde stichting die al tientallen jaren vecht voor het recht op schoon drinkwater. Hierbij worden met name vrouwen/meisjes in hun kracht gezet. Meer lezen over het Udyhami project en Simavi, klik hier.