Where are we? Not just a paper forest

 4.000,00

1 op voorraad

Story by : Selina Post

Dwalend door het papieren kelpwoud, begrensd door stroken papier die de transparantie en beweging van water verbeelden, nodigt Selina Post u uit tot bezinning. Het kelpwoud is een natuurlijk fenomeen dat bekent staat om haar grote biodiversiteit en wordt gezien als de onderzeese tegenhanger van het regenwoud. De kijker wordt uitgenodigd door het bos te lopen en stil te staan bij zichzelf als onderdeel van het mondiale ecosysteem. Dienend als een meditatieplek om bewustzijn te creëren over de fragiliteit van de natuur en de rol van de mens ten aanzien van het ontkleuren van het kelpwoud.

Prijs voor alleen de buitenring (water) : €2500,00

 

Materiaal

Afmetingen:  200 * 400 * 260 cm (minimaal. verstelbaar)

Papier, Raffia, Bamboe, Metaal en Sisaltouw < 20 KG

 

Artiest

The story of Selina Post

Selina Post is van oorsprong beeldhoudkunstenaar, maar heeft de afgelopen jaren haar oeuvre uitgebreid met verscheidene installaties. Het uitgangspunt van haar werk is vaak de speling tussen mens en natuur, waarbij zij haar fantasie en het materiaal laat spreken. Haar werk daagt de kijker uit om zijn of haar blik op de dagelijkse realiteit te verbreden. 

Learn more about Selina Post and the other Artist here.

SDG Story

Deze kunst is gemaakt in het verlengde van SDG doel 6 : Schoon drinkwater & Sanitaire voorzieningen. Miljoenen mensen hebben nog altijd geen toegang tot schoon drinkwater of kampen met extreem slechte sanitaire mogelijkheden. Hierdoor komt de gezondheid en veiligheid van veel mensen in het geding.  Lees inspirerende en motiverende verhalen over SDG doel 6 bij ARTIVIST’s SDG Stories.

Donatie

Door dit kunstwerk te kopen maak je direct verschil. 100% van de nettowinst wordt gedoneerd aan het Udhyami project in Nepal. Samenwerkend partner Simavi coördineert dit project. Een gerenommeerde stichting die al tientallen jaren vecht voor het recht op schoon drinkwater. Hierbij worden met name vrouwen/meisjes in hun kracht gezet. Meer lezen over het Udyhami project en Simavi, klik hier.