ARTillery – The Heart of Ukraïne

 50,00

ARTillery 10.000K NFT Fundraising project voor Oekraïne

ARTillery is een samenwerkingsproject tussen ARTIVIST, NFT consultancy, en kunstenaars: Aleksandra Pletnyova, Siliva Falda & Czarina Callaghan. Aleksandra, een geboren Oekraïense, speelde een grote rol in dit project door alle elementen te creëren en te coördineren en ervoor te zorgen dat het resultaat haar land en het donatiedoel eer aandoet. Samen hebben ze een variëteit van 10.000 verschillende unieke NFT’s gecreëerd! Elke NFT bestaat uit het basismodel (standbeeld) en 9 verschillende elementen die in verschillende combinaties voorkomen. De ene NFT is dus zeldzamer als de andere!

De opbrengst dat met dit project wordt opgehaald, wordt rechtstreeks gedoneerd aan ‘United 24′. Een initiatief van de president van Oekraïne. Donaties zijn nog altijd hard nodig! Want hoewel de media-aandacht langzaam vervaag hiermee ook de gedoneerde middelen. Dat, terwijl de oorlog doorwoekert. Door een NFT van ARTillery te kopen, stuurt u steun naar Oekraïne en biedt u tegelijkertijd de kans om waarde te creëren en te laten groeien. Hoe zeldzaam wordt uw NFT?

VERKOOP GEOPEND VANAF 20 SEPTEMBER. KLIK HIER VOOR DE VOORINSCHRIJVING.

 

Materiaal

Afdruk op canvas 50 * 50 met houten frame incl. ophangconstrutie

Artiest

Dit kunstwerk is een samenwerkingsproject tussen de organisaties

Artivist, NFT Consultancy  en kunstenaars Aleksandra Pletnyova,Czarina Calinawagen & Silvia Vivaldi

Lees hier meer over deze en andere artiesten.

SDG Story

NIET BSB.

Donatie

De opbrengst dat met dit project wordt opgehaald, wordt rechtstreeks gedoneerd aan ‘United 24’. Een initiatief van de president van Oekraïne. Donaties worden onderverdeeld in 3 categorieën : defensie, medicijnen en wederopbouw. Meer weten over waar de opbrengst precies naar toe gaat? klik hier.