Workshop en teambuilding

ARTIVIST organiseert één daagse workshops en teambuildingsessies om samen met de werknemers van jouw bedrijf SDG kunst te creëren. Onder toezicht van één of meerdere kunstenaars begeleiden wij het traject van begin tot eind. Het eindresultaat? Een interactief ARTIVIST-kunstwerk* dat perfect aansluit bij jouw imago en SDGS om te vereeuwigen aan de muur.

Wil je geen workshop, maar wel kunstwerken die aansluiten bij jullie SDG’s?

Kijk op onze pagina ‘Bedrijfspand stijlen’

WAAROM?

Je hebt gekozen op welke SDG’s (werelddoelen) jij als bedrijf impact wil maken. Jouw bijdrage aan een betere wereld ontstaan door de keuzes die je elke dag maakt. Maar zitten jouw klanten, je personeel of andere stakeholders wel op dezelfde lijn? Een sterk merk en imago zijn ongrijpbaar als je niet duidelijk voor ogen hebt voor welk maatschappelijk doel je strijd. ARTIVIST stelt jou in staat om te expressen wie je bent!

Wat kun je verwachten?

  1. ARTIVIST presenteert jullie kernwaarde, SDG’s en archetype die vooraf met ons gecommuniceerd worden. * Dit vormt het vertrekpunt voor de rest van de dag.
  2. In klein groepsverband wordt overlegd en besloten hoe de groep dat wil illustreren en welke woorden centraal staan.
  3. Er wordt een schets gemaakt door de werknemers en getoetst met de andere groepen. Komen de SDG en de merkwaarde van jullie bedrijf goed terug in de schets?
  4. De schets wordt uitgewerkt op canvas. Elke groep heeft één canvas te vullen.
    Op het canvas zitten een aantal voorgetekende lijnen en structureren zodat er eenheid ontstaat met de rest van de canvassen.
  5. De losse canvassen worden samengebracht tot één geheel en opgehangen op een centrale plek
    in het bedrijf. Alle deelnemers ontvangen een reproductie voor thuis.

 

*Heb je dit nog niet helemaal scherp kan ARTIVIST jullie hierbij helpen.

ARTIVIST KUNSTWERKEN

Artivist combineert kunst met de SDG doelen én met de digitale wereld. Samen met jouw bedrijf wordt de kunst, oftewel het beeld gecreëerd. Waar het voor veel traditionele kunstvormen nu stopt, begint Artivist. De iconen/lijnen die door de kunstenaar ontworpen zijn, triggeren een signaal op je telefoon. Dit gebeurt door middel van augmented reality. De abstractie van het kunstwerk maakt plaats voor het feitelijke verhaal van jouw bedrijf in de digitale wereld. Hiervoor gebruiken wij (3d) animatie en audio.

Tarieven en voorwaarden

Onze workshop en teambuilding worden gegeven vanaf €5000,00 excl. btw. Het bedrag is op basis van het ter beschikking stellen van een locatie. Lunch is inbegrepen. Er zit geen minimaal vereiste en limiet aan de groepsgrootte. Wel kan dit invloed hebben op de doorlooptijd i.v.m. beschikbare artiesten.

Neem contact met ons op voor een (telefonische) intake. Een gepersonaliseerd aanbod/concept is bespreekbaar. Binnen 48 ontvang je een offerte op maat.